Αποκλειστική Συνέντευξη Των Under Me Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Under Me Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, Under Me, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2008 και αποτελείται από τον Νίκο Κακλάνη στα τύμπανα, τον Διονύση Ιωαννίδη στο μπάσο, τον Χρήστο Μυτιλιού στην κιθάρα και τον Άγγελο Ευαγγελόπουλο στην κιθάρα και στα φωνητικά.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Under Me;

Under Me : Οι Under Me δημιουργήθηκαν το 2008, μετά την διάλυση των The Cab (gr) από τον Άγγελο (πρώην μέλος των The Cab) και τον Νίκο, καθώς υπήρχε διάθεση για να δημιουργηθεί ένα νέο σχήμα με ευρύτερο rock μουσικό φάσμα. Τα μέλη έχουν αλλάξει από την αρχική σύνθεση, ο σκοπός όμως πιστεύουμε ότι είναι ίδιος. Πρώτα από όλα είμαστε όλοι καλοί φίλοι, υπάρχει επικοινωνία και προσπαθούμε να υπάρχει και συν-δημιουργία! Από τον Νοέμβριο ήρθε και ο Χρήστος, (πρώην μέλος των The Cab) οπότε  υπάρχει κάτι, λίγο - πολύ, ποιο "πειραματικό" από την προηγούμενη σύνθεση. Βάλαμε ξανά κάτω όλα τα τραγούδια που υπήρχαν και δημιουργήθηκαν και νέα μέσα από αυτό!


RNRT : Το όνομα της μπάντας"Under Me" το αποφασίσατε γιατί θέλετε κάποιοι να είναι under you?

Under Me : Ναι, εννοείται! (χαχαχα) Η θάλασσα ίσως. Άλλωστε το όνομα βγήκε σε ένα από τα Rock καραβάκια πίνοντας μπύρες και ονειροπολώντας!


RNRT : Μήπως είναι κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο;

Under Me : Μα φυσικά και είναι! Τώρα ποιος είναι πάνω ποιος είναι κάτω....(χαχαχα)


RNRT : Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές του συγκροτήματος;

Under Me : Το κάθε μέλος έχει τα δικά του μουσικά ακούσματα και τα οποία φέρνει στην μπάντα. Η βάση μας είναι Rock και προσπαθούμε να μην είμαστε "κλισέ"! Δεν τα πάμε και τόσο καλά με τις ταμπέλες.


RNRT : Ετοιμάζεται κάποια νέα δουλειά αυτή τη χρονική περίοδο;

Under Me : Βρισκόμαστε στο στούντιο για την ηχογράφηση του 1ου μας CD, το οποίο ευελπιστούμε να είναι έτοιμο το φθινόπωρο. Η παραγωγή γίνεται εξολοκλήρου από εμάς, πράγμα το οποίο καθυστερεί την διαδικασία. Όταν προσπαθείς όμως να δημιουργήσεις μια μουσική ταυτότητα πιστεύουμε ότι είναι προς όφελός μας να ασχοληθούμε εμείς με αυτό. Επίσης ταυτόχρονα δουλεύουμε και σε κάποιο οπτικό υλικό που σιγά σιγά μαζεύεται.


RNRT : Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τους Under Me;

Under Me : Μετά τις ηχογραφήσεις θα ξεκινήσουμε τις συναυλίες. Ο στόχος μας είναι όσες περισσότερες μπορέσουμε....


RNRT : Τι κάνουν οι Under Me στον ελεύθερό τους χρόνο;

Under Me
: Ο καθένας μας συμμετέχει και σε άλλα σχήματα. Γενικά υπάρχει μια κινητοποίηση από όλα τα μέλη σε διάφορους τομείς που εμπλέκονται με την Rock μουσική.


RNRT : Thumbs Up για τον μπασίστα ή για τον κιθαρίστα σε ένα συγκρότημα;

Under Me
: Στον drummer βέβαια! Ο Αφανής ήρωας. Οι κιθαρίστες έχουν την τάση να είναι φλύαροι...."Αν ο μπασίστας ξέρει να παίζει άταστο μην τον φοβάσαι", είχε πει η γιαγιά του Νίκου και έχει δίκιο!



Under Me : Το Rock N' Roll Town κάνει πολύ καλή ενημέρωση σε όλο το φάσμα της ροκ....Όρεξη να έχεις να διαβάζεις!!!!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Under Me για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :


Facebook Page: http://www.facebook.com/pages/Under-Me/354868740678
MySpace Profile: http://www.myspace.com/undermeband
Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/undermeband




Steve Xanthis