Eden Lost - Breaking The Silence (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Eden Lost - Breaking The Silence (Review)

 
Οι Eden Lost κυκλοφόρησαν την νέα τους δουλειά.

Το ισπανικό συγκρότημα κυκλοφόρησε αυτό το album, το οποίο κυκλοφόρησε 7 χρόνια μετά από το ντεμπούτο album του συγκροτήματος που ονομάζεται "Road Of Desire". Κυκλοφόρησε από την ισπανική εταιρία Vaso Music και περιλαμβάνει 12 κομμάτια τα οποία αποτελούν πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά.

Ο δίσκος αυτός αρχίζει με το τραγούδι "Starting Again" που αποτελείται από πολύ δυναμικά drums και δύο κιθάρες που κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Είναι πολύ μελωδικές και προϊδεάζουν τον ακροατή για αυτό που πρόκειται να ακολυθήσει. Το cd συνεχίζει με κομμάτια όπως το "Gotta Be Together", το "Breaking The Silence" και το "Feel Free"τα οποία αποτελούνται από πολύ ωραία riff και αρκετά καλά chorus τμήματα. Την σκυτάλη του νέου δίσκου τον Eden Lost έρχεται να πάρει η hard rock μπαλάντα που ακούει στο όνομα "Hard To Believe" και να συνεχίσουν διάφορα κομμάτια που εμπεριέχουν δυναμικά σολο και riff κιθάρας, βαρύ μπάσο, δυνατά drums, ωραία πλήκτρα και φωνητικά που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν.

Γενικά, το album "Breaking The Silence" είναι γεμάτο με κιθάρες που στέκονται υπέροχα με τα solo τους, τις μελωδίες τους και τα δημιουργικά riff. Επιπλέον, παίρνουν βοήθεια από τα εξαιρετικά φωνητικά και τα πλήκτρα και ολοκληρώνοντια με τα ρυθμικά drums και τον βαθύ ήχο του μπάσου.

Το project αυτό είναι πολύ καλό υλικό για τους fan της AOR/Melodic μουσικής, καθώς το συγκρότημα κινείται ιδιαίτερα σε αυτόυς τους ρυθμούς και δείχνει ότι έχει να δώσει αρκετά πράγματα και στην χώρα καταγωγής του αλλά και στο εξωτερικό.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Gotta Be Together", το "Breaking The Silence", το "Hard To Believe", το "Ready To Rock", το "Lock In Our Hearts" και το "Times Are Changing".

Το tracklist του "Breaking The Silence" :

Starting Again
Gotta Be Together
Breaking The Silence
Feel Free
Hard To Believe
Ready To Rock
March The 11th
Locked In Your Heart
Only Lies
No More Sorrows
Sun Keep Shinning
Times Are Changing




Steve Xanthis