Audiobreed - All Shades Of Colours, But Only Red I See (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Audiobreed - All Shades Of Colours, But Only Red I See (Review)


Οι Audiobreed κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους album!

Οι Audiobreed είναι μία τετραμελής μπάντα από τον Πειραιά. Έκαναν τα πρώτα τους βήματα το 2008 δημιουργώντας τις πρώτες τους μουσικές συνθέσεις. Η μουσική τους συνδυάζει μουσικές επιρροές από  Heavy Rock, Stoner Rock και Southern Metal. Μετά την αποχώρηση δύο μελών της μπάντας και με την ένταξη του Μάνου στο line up μπήκαν στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου "All Shades of Colours, But Only Red I See" το οποίο και θα κυκλοφορήσουν στις 8 Ιουλίου στην Ελλάδα και στις 5 Αυγούστου παγκοσμίως μέσω της Casket Music.

Η πρώτη δουλειά των Audiobreed σε πιάνει πραγματικά απροετοίμαστο και σε εκπλήσσει σε μεγάλο βαθμό! Όταν βάλεις το καινούριο τους CD και αρχίζεις να το ακούς θα αισθανθείς περήφανος που είναι Έλληνες. Έχουν κάτι το ιδιαίτερο όταν τους ακούς και βγάζουν πολύ ενέργεια και πάθος μέσα από τα τραγούδια τους, πράγμα που σε κυριεύει και σε κάνει να ευχαριστιέσαι τον δίσκο όσο περνάνε τα κομμάτια. Σε βάζουν σε μία μουσική ατμόσφαιρα που σου δίνει την δυνατότητα και να τους ακούσεις ενώ είσαι ήρεμος, αλλά και όταν θες να ανεβάσεις την διάθεσή σου.

Ο ήχος των κομματιών τους είναι σκληρός και το είδος τους κινείται σε rock, metal, southern και stoner ρυθμούς και σίγουρα θα τραβήξει πολλούς οπαδούς αυτού του είδους μουσικής. Σε όλο αυτό πολύ καλό μουσικό αποτέλεσμα συμβάλλουν τα δυνατά drums και το βαθύ μπάσο, οι άγριες κιθάρες που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και η χροιά των φωνητικών του Μάνου που ταιριάζει απόλυτα με όλο αυτό το concept.

Το ντεμπούτο album των Audriobreed αποτελεί σίγουρα μία πολύ καλή βάση για το μέλλον του συγκροτήματος!

Όλα τα κομμάτια του δίσκου είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "I Don't Care", το "Messed Up", το "Lost Again" και το "I'm Done".

Το tracklist του "All Shades of Colours, But Only Red I See" :

I Don't Care
Damaged Goods
Messed Up
Made
Dopenation
Lost Again
Fizzle Out
I'm Done




Steve Xanthis