Distortion Tamers - Faith In You (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Distortion Tamers - Faith In You (Review)


Οι Distrortion Tamers επέστρεψαν με το νέο τους EP.

Ενάμιση χρόνο μετά το "παρθενικό" album του συγκροτήματος "Junglehead Stories" η limo των Distortion Tamers ξαναβγαίνει στους δρόμους της μεγαλούπολης του 2013, θαρρείς μέσα από ένα παλιό αυθεντικό γκαράζ της δεκαετίας του εβδομήντα.

Ο δίσκος αυτός περιέχει 4 κομμάτια, τα οποία είναι όλα μοναδικά. Απλά υπέροχες συνθέσεις, όμορφες μελωδίες που μπορούν να σε ταξιδέψουν και να σου κρατήσουν παρέα όταν θες να κάτσεις να σκεφτείς αλλά και να περάσεις καλά και μουσικά συστατικά που δίνουν μία ιδιαίτερη πινελιά στον δίσκο.

Πολύ καλές τεχνικές στην κιθάρα με άψογα solo, ρυθμικά drums, βαρύ και δυνατό μπάσο και φωνητικά που σε κάνουν να πεις απλά μπράβο! Ξέρουν ακριβώς που να πατήσουν μέσα στα κομμάτια του EP "Faith In You" και να το ανεβάσουν επίπεδο. Η χροιά του Kosta. A-Monk πραγματικά ταιριάζει απίστευτα με το όλο σύνολο και το όλο concept του project με αποτέλεσμα το νέο EP των Distortion Tamers να σε κάνει να καταλάβεις ότι η μπάντα ξέρει από μουσική, αλλά και πως να συνδυάζει τις δυνατότητές της ώστε να σε φέρει πιο κοντά της.

Οι Distortion Tamers ακροβατώντας σε εσωτερικούς κόσμους ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, αναδεικνύουν τη δική τους θέση απέναντι στα προβλήματα των καιρών µας, που βρίσκεται στην αυτογνωσία, την αγάπη, την θέληση και την αλληλεγγύη παίζοντας αγνό garage/rock n’ roll βγαλμένο από τα σωθικά μιας πόλης που αλλάζει.

Οι Distrortion Tamers φωνάζουν παρών με το "Faith In You" και την υπέροχη μουσική που παίζουν...Μην το χάσετε!!!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!!!

Το tracklist του "Faith In You" :

Remember Who You Are
Diggin' Inside
Dirty Sun
Get Your Life Back




Steve Xanthis