Heart Of A Coward - Severance (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Heart Of A Coward - Severance (Review)


Οι Heart Of A Coward κυκλοφόρησαν το νέο τους album.

Είναι η δεύτερη δουλειά για το συγκρότημα μετά από τον δίσκο "Hope And Hindrance" που κυκλοφόρησε το 2012 και η αλήθεια είναι ότι η καλή δουλειά από τους Heart Of A Coward συνεχίζεται.

Βέβαια, το χεράκι της το έχει βάλει η Century Media που κυκλοφόρησε αυτό το album το οποίο περιέχει 10 κομμάτια τα οποία είναι καλοδουλεμένα. Ο δίσκος ξεκινάει με το κομμάτι "Monstro" και συνεχίζει με το "Prey", το "Distance", "Deadweight" το "Eclipsed", το "Psychophant και διάφορα άλλα για να κλείσει ιδανικά με το ομώνυμο τραγούδι "Severance".

Γενικά, όλα τα κομμάτια του album έχουν ένα πολύ δυνατό χαρακτήρα που φαίνεται από την αρχή ως το τέλος. Την αρχή κάνουν οι κιθάρες που είναι βαριές, σταθερές και δίνουν μία δυναμικότητα στα κομμάτια. Εκτός όμως από αυτόν τον βαρύ τόνο, υπάρχουν και τραγούδια όπως το "Prey" και το "Distance" στα οποία οι κιθάρες είναι πιο μελωδικές και δίνουν έναν άλλο τόνο στον δίσκο. Σε όλο αυτό το δυνατό σύνολο που παρουσιάζεται μέσα από το CD "Severance", έρχονται τα drums και το μπάσο να προσθέσουν μία ακόμη πιο δυνατή και ρυθμική πινελιά, με αποτέλεσμα να σου ξυπνάνε την επιθυμία να χτυπηθείς με όλη σου τη δύναμη.

Εκτός όμως από τα μουσικά όργανα που εμφανίζονται στο album των Heart Of A Coward, υπάρχει και κάτι άλλο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Αυτό είναι τα φωνητικά του Jamie Graham. Σε αυτόν τον νέο δίσκο λοιπόν, ο Jamie διαθέτει μία πιο σκοτεινή και πιο καλοδουλεμένη φωνή με πολύ ωραία χροιά. Βάζει τα δυνατά του για να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο και τα καταφέρνει έως ένα βαθμό μέχρι και στο τέλειο σε μερικά κομμάτια. Πραγματικά αξίζει μπράβο!

Βασικά, όλοι στους Heart Of A Coward αξίζουν συγχαρητήρια, διότι έχουν δουλέψει πολύ ώστε να βγει κάτι πολύ καλό και το έχουν καταφέρει και με το παραπάνω. Ο νέος δίσκος των Heart Of A Coward είναι πολύ δυνατός και πρέπει να τον ακούσετε αν έχετε την διάθεση να χτυπηθείτε, να φωνάξετε και να κάνετε mosh pit μέχρι να ματώσετε!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Monstro", το "Nauseam", το "Eclipsed", το "Psychophant" και το "Severance".

Το tracklist του "Severance" :

Monstro
Prey
Distance
Nauseam
Deadweight
Eclipsed
Pshychophant
Mirrors
Desensitise
Severance




Steve Xanthis