Promiscuity - Basic Instinct (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Promiscuity - Basic Instinct (Review)


Οι Promiscuity κυκλοφόρησαν την νέα τους δουλειά.

Το project αυτό είναι το EP με τίτλο "Basic Instinct", το οποίο ετοιμαζόταν το 2011-2012 και ηχογραφήθηκε το 2013. Η δουλειά που έχουν κάνει τα μέλη της μπάντας είναι πολύ καλή!

Ο δίσκος αυτός περιέχει 4 κομμάτια μέσα στα οποία υπάρχει και μία διασκευή του κομματιού "Into The Crypts Of Rays" των Celtic Frost. Το νέο EP των Promiscuity έχει περίπου την ίδια συνταγή με την προηγούμενη δουλειά της μπάντας, αλλά αυτή την φορά είναι πιο επαγγελματίες, πιο δυνατοί, πιο παθιασμένοι!

Τα κομμάτια του "Basic Instinct" είναι πολύ καλά δουλεμένα και έχουν πολύ καλά στοιχεία στην σύνθεσή τους. Μπορείς να βρεις σκληρές κιθάρες, βαθύ μπάσο, πολύ δυνατά drums, ενδιαφέρον φωνητικά και <<τσιμεντένια>> μουσική. Βασικά, είναι ακριβώς αυτά τα στοιχεία που θες να ακούσεις από μία μπάντα σαν τους Promiscuity.

Όσον αφορά την διασκευή που έχουν κάνει στο κομμάτι "Into The Crypts Of Rays" αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μία πολύ καλή προσπάθεια, την οποία έχει προσέξει αρκετά το συγκρότημα. Βέβαια, έχει φροντίσει να παρουσιάσει και τα δικά του στοιχεία και τον δικό του χαρακτήρα μέσα από αυτό το cover και αυτό είναι κάτι που χρειαζόταν σε ένα cover σαν και αυτό.

Το νέο project των Promiscuity είναι το ιδανικό EP για τους fan του σκληρού Blackened Rock N' Roll!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Basic Instinct" :

The Beauty And The Bitch
Pedophile
Into The Crypts Of Rays (Celtic Frost Cover)
Maniac's Blues




Steve Xanthis