Lumbar - The First And The Last Days Of Unwelcome (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Lumbar - The First And The Last Days Of Unwelcome (Review)


Οι Lumbar κυκλοφόρησαν το νέο τους album "The First And The Last Days Of Unwelcome".

Το album αυτό είναι το ντεμπούτο για το συγκρότημα από το Northwest των Η.Π.Α. και η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μία αρκετά αξιόλογη δουλειά. Σε αυτόν τον δίσκο, οι Aaron Edge, Mike Scheidt και Tad Doyle συνεργάστηκαν πολύ καλά και ανέβασαν ψηλά τον πήχη από τον πρώτο τους κιόλας album.

Το "The First And The Last Days Of Unwelcome" περιέχει 7 κομμάτια όσες είναι δηλαδή και οι μέρες σύμφωνα με τα ονόματα των τραγουδιών που περιέχονται στο CD. Η συνολική διάρκεια του album είναι 24 λεπτά περίπου, στα οποία μπορείς να ακούσεις αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα drums τα σπάνε, το μπάσο κουνιέται πολύ σωστά ώστε να δώσει τον κατάλληλο ρυθμό, η κιθάρα προσφέρει τα δυνατά της riff και τα φωνητικά κάνουν όλα τα υπόλοιπα που είναι απαραίτητα για να δέσει αυτός ο δίσκος και να βγει αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Στην πρώτη δουλειά των Lumbar θα συναντήσεις ένα επιπλέον στοιχείο που δίνει στον δίσκο μία ακόμη ομορφιά. Αυτό είναι η ατμόσφαιρα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει η μπάντα. Όταν ακούς τον δίσκο βγαίνει προς τα έξω μία σκοτεινή, βαριά, spooky ατμόσφαιρα, η οποία συνδυάζεται άψογα με την μουσική που ακούς από το "The First And The Last Days Of Unwelcome" και είναι αυτό που ζητάς από έναν τέτοιο project ώστε να το χαρακτηρίσεις αρκετά επιτυχημένο!

Οι Lumbar κυκλοφόρησαν ένα έξυπνο και βαρύ album, το οποίο είναι κατάλληλο για τους fan της doom metal μουσικής. Αν γουστάρετε τέτοιες καταστάσεις τότε προτιμήστε το και δεν θα χάσετε!!!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "The First And The Last Days Of Unwelcome" :

Day One
Day Two
Day Three
Day Four
Day Five
Day Six
Day Seven




Steve Xanthis