Amulet - The First (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Amulet - The First (Review)


Οι Amulet κυκλοφόρησαν το νέο τους δίσκο με τίτλο "The First". Το project αυτό είναι ηχογραφημένο και μιξαρισμένο από τον Jamie Elton και το αποτέλεσμα είναι ένα heavy metal τέρας!

Το "The First" διαθέτει 13 κομμάτια τα οποία είναι χωρισμένα σε 2 πλευρές. Τα περισσότερα είναι βέβαια μικρά σε διάρκεια (γύρω στα 2:30), αλλά αυτό δεν θεωρείτε τόσο αρνητικό. Ίσα ίσα που δίνει μία πολύ καλή συνέχεια στον δίσκο και σε κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση. Σε κάνει να χτυπιέσαι όλη την ώρα, να θες να σηκώσεις την γροθιά σου στον αέρα και να κάνεις το σήμα της metal!

Η heavy metal μουσική είναι η σημαία του νέου album των Amulet και οι τύποι ξέρουν πως να σε κάνουν να την λατρέψεις περισσότερο. Βαριές κιθάρες που όταν χρειάζεται σολάρουν απίστευτα, δυνατά drums που συνδυάζονται με το βαθύ/ρυθμικό μπάσο και φωνητικά που ταιριάζουν μια χαρά στο όλο σύνολο!

Βασικά, οι Amulet έχουν συνδυάσει τον δικό τους χαρακτήρα με το groove των Sabbath, το πνεύμα των Judas Priest, την ένταση των Motörhead και τα αρχικά χρόνια των Iron Maiden με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα που βγαίνει προς τα έξω να είναι οικεία και αξιολάτρευτη!

Το νέο album των Amulet είναι ιδανικό για τους πιστούς της heavy metal μουσικής...Μην το χάσετε!!!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Evil Cathedral", το "Glint of The Knife", το "The Gauntlet", το "Heathen Castle", το "Talisman", το "The Sacrifice", το "Mark Of Evil" και το "Nightmare".

Το tracklist του "The First" :

Side 1

Evil Cathedral
Glint of the Knife
The Gauntlet
Bloody Night
Heathen Castle
The Flight

Side 2

Talisman
The Sacrifice
Mark Of Evil
Wicked 'N Cruel
Black Candle
Trip Forever
Nightmare




Steve Xanthis