Brotherhood - Till Death (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Brotherhood - Till Death (Review)


Οι Brotherhood κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "Till Death".

Ο δίσκος αυτός περιέχει 11 τραγούδια, τα οποία είναι σωστά δουλεμένα και διαθέτουν πολύ πάθος και πολύ καλό ρυθμό. Το project αυτό ξεκινάει με το κομμάτι "The Deal" και συνεχίζει με κομμάτια όπως το "Stolen Mind", το "Gain", το "Till Death", το "Support" και διάφορα άλλα, για να κλείσει ιδανικά με το "Won't Turn Our Backs" που είναι ένα πολύ καλό κομμάτι.

Η μπάντα από το Seattle έχει επιλέξει να κινηθεί σε pop rock ρυθμούς με λίγες πινελιές από hardcore. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πολύ ξεχωριστό και όμορφο αποτέλεσμα που σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ακροατών. Οι πιστοί οπαδοί της μπάντας θα το καταευχαριστηθούν και οι νέοι θα τους λατρέψουν.

Σε αυτό το δημιούργημα συμβάλλουν φυσικά οι σκληρές κιθάρες, τα δυναμικά drums, το βαθύ μπάσο και τα ρυθμικά και ωραία φωνητικά του τραγουδιστή των Brotherhood. Ξέρουν που να κινηθούν, ξέρουν πως να ξεσηκώσουν, ξέρουν πως να παρτάρουν και αυτό φαίνεται από την αρχή μέχρι το τέλους του album "Till Death".

Οι Brotherhood κυκλοφόρησαν ένα πολύ ωραίο δίσκο που θα σας ξεσηκώσει με το που θα πατήσετε το play...Check it out!!!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "The Deal", το "Stolen Mind", το "Gain", το "Till Death", το "Support", το "Get Involved" και το "Won't Turn Our Backs".

Το tracklist του "Till Death" :

The Deal
Breaking The Ice
Stolen Mind
Gain
Three Things
Till Death
Courage
No Tolerance
Support
Get Involved
Won’t Turn Our Backs




Steve Xanthis