Τρίτωνες Live @ Holywood Stage - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τρίτωνες Live @ Holywood Stage


ΤΡΙΤΩΝΕΣ live @ HOLYWOOD STAGE  - Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

Μετά την πρώτη της εμφάνιση η μπάντα Τρίτωνες και αφού τα έσπασε ! όλοι αναρωτιούνται τι θα κάνει στην δεύτερη της.... Εξακολουθεί με πείσμα να είναι στο προσκήνιο για να μπορεί να ταράζει τα ήσυχα και λιμνάζοντα νερά της διεθνούς μουσικής σκηνής και να μπορεί να ξυπνάει με γνωστές hard rock μουσικές που όλοι έχουμε αγαπήσει, την κοιμωμένη-επαναλαμβανόμενη μάζα.

Έχοντας στην σύνθεση της, έναν από τους καλύτερους ντραμίστες που έχουν περάσει ποτέ από τους Τρίτωνες αλλά και έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα, τον Πάνο Θεοχαρίδη και με έναν τραγουδιστή-showman που τα δίνει όλα, τον Μιχάλη Λιβαδή, ο οποίος εκτός των άλλων δίνει και ένα διαφορετικό νόημα στη λέξη Live και μία από τις καλύτερες φωνές που ακούστηκαν στους Τρίτωνες, πλαισιώνουν τους "συνήθεις ύποπτους" της υπόλοιπης μπάντας:

"Συνήθεις Ύποπτοι"

Ζάχος Κοτσίκης: Ηλεκτρική κιθάρα. Ξεχνάς ποιός είσαι μετά το παίξιμο του και απλά το μόνο που θες είναι να μάθεις κιθάρα!

Γιάννης Καλαμβόκας: Ηλεκτρικό μπάσο. Μόνο ο ασύρματος ήχος του μπάσου δεν θα τον δεσμεύσει από το να μπορεί να "τηλε-μεταφέρεται" σε όποιο σημείο του live θέλει....

Μάνος Πυργιαννάκης: Πλήκτρα/Back Vocals. Mε οδηγούς τον Beethoven τον Mozart τον Bach αλλά και τον Jon Lord (!) δεν θα ησυχάσει αν δεν καταφέρει να μεταφέρει όλη την συμφωνική ορχήστρα της Βιέννης σε ένα πλήκτρο!

Όλοι αυτοί, λοιπόν, είναι οι Τρίτωνες, οι οποίοι πιο ώριμοι αλλά και πιο τρελοί από ποτέ, σας περιμένουν στο HOLY WOOD STAGE στον Αγ.Δήμητριο Λ.Βουλιαγμένης 289, στην δεύτερη τους εμφάνιση με το νέο σχήμα τους την Δευτέρα 22/12 στις 10:00μμ.

Την έναρξη της "Μουσικοθεραπευτικής !" παράστασης θα κάνουν οι WICKED SMILE. Έκτακτη συμμετοχή ΡΟΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ μαζί με ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕΝΔΡΙΝΟ.

είσοδος 10?(με ποτό)


HOLY WOOD STAGE
Δευτέρα 22/12
στις 10:00μμ.
Λ.Βουλιαγμένης 289,
Αγ.Δήμητριος




Steve Xanthis