Sorrows Path - Doom Philosophy (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Sorrows Path - Doom Philosophy (Review)


Οι Sorrows Path κυκλοφόρησαν το νέο τους δίσκο που ακούει στο όνομα "Doom Philosophy"!

Είναι το επόμενο album για το ελληνικό συγκρότημα μετά το "The Rough Path of Nihilism", το οποίο είχε κάνει πάταγο πριν 4 χρόνια! Πλέον, οι Sorrows Path ωρίμασαν, εξελίχθηκαν και δείχνουν πιο μελωδικοί, πιο συμφωνικοί και πιο σκοτεινοί από την προηγούμενή τους δουλειά.

Ο δίσκος αυτός περιέχει 11 κομμάτια, τα οποία κινούνται στους ρυθμούς της doom metal και μας δείχνουν ένα σκοτεινό και παράλληλα σκληρό πρόσωπο από την αρχή μέχρι το τέλος. Το ξεκίνημα κάνει το intro κομμάτι "First Beam of Darkness Into Light", για να συναντήσουμε στη συνέχεια τραγούδια όπως τα "A Dance With The Dead", "Everything Can Change", "The King With A Crown Of Thorns", "The Venus And The Moon", "Clouds Inside Me" τα οποία βάζουν το δικό τους πετραδάκι σε αυτό το πολύ ωραίο CD. Το "Damned (O)fish-L.S.D." είναι κάνει την εμφάνιση του ως το τελευταίο κομμάτι για να τελειώσει το χτίσιμο ενός πολύ καλού album!

Τα παιδιά που βρίσκονται στο συγκρότημα ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν με τα μουσικά όργανα που έχουν στα χέρια τους και αυτό είναι ήδη γνωστό σε όσους τους ακούν. Όσοι πάλι δεν είχαν την ευκαιρία ακόμα, να ξέρουν οι Sorrows Path θα τους κάνουν φαν τους μέσω του "Doom Philosophy"!

Αυτό που πρέπει να προσέξετε πολύ σε αυτό το CD είναι το τραγούδι "Darkness". Σε αυτό θα βρείτε αρκετό νόημα μέσα του και θα σας δώσει μία πιο θεατρική και μαγευτική ατμόσφαιρα με την γυναικεία φωνή και την απαγγελία κάποιον προτάσεων.

Το νέο album των Sorrows Path είναι εδώ για να μας δείξει ότι και στο doom metal είμαστε μανούλες! Doom rules eternally!!!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Doom Philosophy" :

 First Beam Of Darkness Into Light (Intro)
Tragedy
A Dance With The Dead
Brother Of Life
Everything Can Change
The King With A Crown Of Thorns
The Venus And The Moon
Epoasis
Clouds Inside Me
Darkness
Damned (O)fish/L.S.D. (Life Sexuality Death)




Steve Xanthis