Matthau Mikojan - Her Foreign Language‏ (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Matthau Mikojan - Her Foreign Language‏ (Review)


Ο Matthau Mikojan κυκλοφόρησε το album "Her Foreign Language".

Ο Matthau άρχισε να ασχολείται με την μουσική από πολύ παλιά και αποφάσισε σιγά σιγά να ασχοληθεί επαγγελματικά, γιατί αγαπούσε αυτό που έκανε. Προέρχεται από οικογένεια μουσικών και πριν αφοσιωθεί σε solo καριέρα, πέρασε πρώτα από μερικά συγκροτήματα όπως οι Bloodpit κ.α. Τώρα είναι εδώ μετά από πολύ δουλειά και αρκετές ώρες στο studio για να βγάλει προς τα έξω ένα project που είναι ανώτερο του αναμενόμενου.

Ο δίσκος αυτός αποτελείται από 13 κομμάτια, τα οποία έχουν φτιαχτεί με μεράκι και δίνουν στο CD έναν ενδιαφέρον τόνο από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλα έχουν κάτι να δώσουν, κάποια είναι ανώτερα από τα άλλα και μερικά είναι ευχάριστα απλά για να τα ακούς ένα απόγευμα που θες να χαλαρώσεις. Ο Matthau Mikojan έχει επιλέξει να μπλέξει κάποια είδη μουσικής που αφήνουν ικανοποιημένους τους ακροατές, αλλά πιο πολύ αυτούς που ψάχνουν κάτι σε blues, classic rock n' roll και μελωδίες του 60' και του 70'. Το θετικό είναι ότι τα είδη που περιέχονται στο album "Her Foreign Language" δεν μπερδεύουν τον ακροατή ή τον ξενερώνουν με τις εναλλαγές τους, ίσα ίσα που κυλάνε ευχάριστα στα αυτιά του.

Αυτό που έχει καταφέρει ο Matthau Mikojan και είναι πολύ σημαντικό για έναν δίσκο, είναι ότι έχει φροντίσει να εμπεριέχονται όμορφες μπαλάντες όπως το "Lobotomy Blues", αλλά και πιο ανεβαστικά κομμάτια όπως το  "No Preference", το "Hours Overdue" κ.α. και επίσης μπορείτε να βρείτε ακουστικά τραγούδια στο "Her Foreign Language" όπως το "Life Can Surprise". Γενικά αυτό το album έχει πολλές επιλογές!

Ο νέος δίσκος που ακούει στο όνομα "Her Foreign Language" είναι μία πολύ ευχάριστη δουλειά που αξίζει την προσοχή μας και την αγάπη μας...Give a shot!!!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Things You Can't Handle", το "No Preference", το "You", το "Lobotomy Blues", το "Hours Overdue", το "Life Can Surprise και το "Masquerade".

Το tracklist του "Her Foreign Language":

Wrapped
Things You Can't Handle
No Preference
You
Presence
Another Snake In Paradise
Lobotomy Blues
Hours Overdue
God Nights Bad Mornings
Life Can Suprise
Gold Silver
Thoughts Of Glass
Masquerade




Steve Xanthis