Poison Idea - Confuse & Conquer (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Poison Idea - Confuse & Conquer (Review)


Οι Poison Idea κυκλοφορούν τον δίσκο "Confuse & Conquer".

Το album αυτό είναι το δεύτερο για το συγκρότημα από το Portland μετά το "Latest Will And Testament" που είχε κυκλοφορήσει το 2006. Έτσι 9 χρόνια μετά οι Poison Idea επιστρέφουν με νέα δουλειά, με νέο αέρα και φρέσκα πράγματα στην πλάτη τους.

Το "Confuse & Conquer" περιέχει 11 κομμάτια και όλα τα κομμάτια είναι αρκετά προσεγμένα και πολύ δουλεμένα! Οι Poison Idea μας δείχνουν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται και συνεχίζουν να τραβούν τα βλέμματα μας σε μία ακόμη δουλειά που κάνουν.

Οι κιθάρες τους είναι απλά γρήγορες, ρυθμικές και όπως πρέπει για το στυλ που παίζουν και συνδυάζονται φανταστικά με τα drums που σε κάνουν να χορεύεις αλλά και να χτυπιέσαι όταν συνοδεύονται από τον γδούπο του μπάσου. Επίσης, τα φωνητικά είναι εκεί για να δώσουν στον ακροατή από την μία μεριά το headbanging και από την άλλη να τον ηρεμήσουν και να τον ταξιδέψουν μέσω της χροιάς που βγάζουν.

Οι Poison Idea έχουν επιλέξει για ακόμη μία φορά να επιλέξουν το στυλ που ξέρουν να παίζουν καλύτερα και είναι αυτό που τους ταιριάζει κιόλας με το όλο σύνολο του συγκροτήματος. Και αυτό το είδος μουσικής είναι η hardcore punk. Το <<μουσικό δηλητήριο>> των Poison Idea κυλάει ευχάριστα στα αυτιά και στο μυαλό του ακροατή με αποτέλεσμα να θες να ακούς τα τραγούδια τους ξανά και ξανά!

Συγχαρητήρια Poison Idea! Κατακτήσατε για ακόμη μία φορά τις καρδιές μας με έναν υπέροχο δίσκο που ακούει στο όνομα "Confuse & Conquer"!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Confuse & Conquer":
Bog
Me & JD
Ppychic Wedlock
Hypnotic (Alternative Version)
Trip Wired
I Don't Know You
Cold Black Afternoon
The Rhythms Of Insanity
Dead Cowboy
Beautiful Disaster
Reprise




Steve Xanthis