Whorion - The Reign Of The 7th Sector (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Whorion - The Reign Of The 7th Sector (Review)


Η Φιλανδική Symphonic Technical Death Metal μπάντα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο full-lenght album της "The Reign Of The 7th Sector" από την Inverse Records.

Μετά από αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους οι Whiron κατέληξαν στο τελικό τους line up και κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο, του οποίου το mix & master έγινε με τον Anssi Kippo από το Astia Studio (Ensiferum, Norther, Children of bodom κ.α).

Το album ""The Reign Of The 7th Sector" περιέχει 8 κομμάτια, τα οποία σε βάζουν κατευθείαν στο ψητό χωρίς κάποιο intro κομμάτι. Με το που πατήσεις το play θα νιώσεις στα αυτιά σου να έρχονται brutal drums, βαριές κιθάρες οι οποίες είναι πολύ καλά δουλεμένες και συνδυάζονται πολύ καλά με τα φωνητικά του Dorian Logue.

Γενικά, οι Whorion στο ντεμπούτο τους project δείχνουν επαγγελματισμό σε πολύ μεγάλο βαθμό και έχουν πραγματοποιήσει αρκετά καλή δουλειά όσον αφορά την ενορχήστρωση, τους στίχους και τον ήχο που βγάζουν προς τα έξω. Δείχνουν ότι το ήθελαν πολύ, δεν βιάστηκαν καθόλου ώστε να κάνουν πασαλείμματα και ότι με τον καιρό και μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα αν συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς όσον αφορά το θέμα δουλειάς!

Το συγκρότημα από τη Φιλανδία, έχει καταφέρει από τον πρώτο της δίσκο κιόλας να κάνει κάτι που το καταφέρνουν μπάντες, οι οποίες είναι μετρημένες στα δάχτυλα! Δίνει στο κοινό της πολλά κομμάτια που είναι πραγματικά αριστουργήματα και θέλετε να τα ακούτε συνέχεια!

Ένα μεγάλο μπράβο για τους Whorion και ένα μεγάλο ευχαριστώ που έδωσαν έναν τέτοιο δίσκο στην μουσική σκηνή!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "The Reign Of The 7th Sector":

Flesh Of Gods
When The Moon Bled
Awakening
Blood Of The Weak
Forbidden Light
Gates Of Time
Immaculate
Arrival Of Coloss




Steve Xanthis