Malfunction - Fear Of Failure (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Malfunction - Fear Of Failure (Review)


Οι Malfunction κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "Fear Of Failure".

Ο δίσκος αυτός ηχογραφήθηκε στα GCR Recording Studios με τον Jay Zubricky, μιξαρίστηκε από τον Taylor Young (Nails, Twitching Tongues), και το master έγινε από τον Paul Leavitt (Turnstile, Darkest Hour). Η νέα αυτή δουλειά κυκλοφόρησε από την Bridge Nine.

Το νέο album "Fear Of Failure" περιέχει 10 κομμάτια, τα οποία δείχνουν καλοδουλεμένα, με πάθος και επαγγελματισμό όσον αφορά αυτό που θέλουν να προβάλλουν προς τα έξω. Οι Malfunction παίζουν τις βαριές κιθάρες με τα όμορφα riffs και τα γρήγορα solo, το βαθύ μπάσο σε συνδυασμό με τα δυναμικά drums, τα οποία είναι εδώ για να συνδεθούν άψογα με τα φωνητικά της μπάντας. Επίσης, συναντάμε πολύ καλό ρυθμό στη ροή των τραγουδιών και γενικά του δίσκου, από το πρώτο κιόλας κομμάτι που συναντάμε στο "Fear Of Failure".

Γενικά, οι Malfunction μας παρουσιάζουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα γεμάτο με μουσικές από τα είδη hardcore και metal. Η αλήθεια είναι ότι τους ταιριάζουν αυτά τα είδη μουσικής, καθώς έχουν καταφέρει να τα υποστηρίξουν με το παραπάνω και να προβάλλουν τα χαρακτηριστικά του συγκροτήματος στον ακροατή.

Αν οι Malfunction έβαλαν αυτόν τον τίτλο στο νέο τους album, γιατί φοβόντουσαν μήπως αποτύχουν, να τους ενημερώσουν ότι απέτυχαν να αποτύχουν καθώς το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Μπράβο παιδιά!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Drained", το "Fear Of Failure", το "Window Of Illusion", το "Guilt" και το "Sonic".

Το tracklist του "Fear Of Failure":

Drained
Fear Of Failure
Cut Off
Window Of Illusion
Final Thoughts
Drift
Guilt
Sonic
Release
Discontent




Steve Xanthis