Villainy - Villainy II: Dim (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Villainy - Villainy II: Dim (Review)



Οι Villainy επιστρέφουν με νέο album για να ταράξουν τα νερά!

Η μπάντα από την Ολλανδία κάνει ένα δυνατό come back με το δεύτερο επίσημο full-length album με τίτλο “Villainy II: Dim”. Ένα album που σίγουρα θα σας καθηλώσει καθώς οι Villany είναι μια μπάντα γεμάτη τόλμη και διάθεση για πειραματισμό στα σκοτεινά μονοπάτια της metal κρατώντας πάντα μια αγνή ισορροπία.

Το "Villainy II: Dim" περιέχει 11 συναρπαστικά κομμάτια έτοιμα να σε ξεσηκώσουν. Κύριο χαρακτηριστικό του οι βαριές κιθάρες και τα επιβλητικά ντραμς που μας δίνουν ένα heavy dark ήχο. Σίγουρα θα παρατηρήσεις τις εναλλαγές στο στυλ της μουσικής και τους έξυπνα στοχευμένους στίχους. Ο ρυθμός πότε είναι γρήγορος και βαρύς και πότε αργός και μελωδικός. Όλο αυτό σε τυλίγει σε ένα κλίμα έκστασης. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το album θεματολογικά απαρτίζεται από 3 κεφάλαια, το καθένα με δικό του χαρακτήρα, αλλά όλα επικεντρώνονται στις διάφορες μορφές που παίρνει η ζωή.

Oι Villainy σε αυτό το album πραγματικά έχουν ρίξει σκληρή δουλειά και στιχουργικά είναι στην πιο extreme φάση τους όσο αφορά την σύνθεση των τραγουδιών. Για αυτόν και μόνο το λόγο πρέπει ανεπιφύλαχτα να τους δώσεις μια ευκαιρία.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Villainy II: Dim":

A Familiair Wind
Nebulous Chasm
The View From My Ivory Tower (New Version) (Exclusive CD Bonus Track)
Dwaalspoor
Jewel
Only I Have The Light of Lights
Valley
The Soul Is Untouched
Inside Her Hide And Fire
And The Gold Of Rebirth
Herschapen




Μελίνα Παλιογιάννη