we.own.the.sky - Earths Collide (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

we.own.the.sky - Earths Collide (Review)


Οι we.own.the.sky κυκλοφόρησαν το νέο τους album.

Το "Earths Collide" αποτελεί το ντεμπούτο album για το ελληνικό συγκρότημα και είναι το ακόλουθο του EP "The Glass/Nails" που κυκλοφόρησε το 2013. Η νέα αυτή δουλειά είναι ένα αποτέλεσμα της μπάντας με τον Jens Borgen (Opeth, Katatonia, Leprous κ.α.) και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέραν του εκπληκτικού!

Το νέο album των we.own.the.sky περιέχει 8 πολύ δυνατά κομμάτια, τα οποία είναι γεμάτα με πολύ ενδιαφέροντα μουσικά στοιχεία που γίνονται αντιληπτά από την αρχή στον ακροατή. Όταν κάποιος ακούσει το νέο δίσκο "Earths Collide" θα παρατηρήσει πολύ ωραίες μελωδίες, ρυθμικές πινελιές από τα drums και το μπάσο και riffs κιθάρας τα οποία εναλλάσσουν τους τόνους τους και το ύφος τους ανάλογα το κομμάτι και το mood που θέλουν να περάσουν προς τα έξω. Επίσης, τα περισσότερα τραγούδια που συναντάμε στο ντεμπούτο αυτό album κολλάνε στο μυαλό σου και σε κάνουν να τα σιγοτραγουδάς με το παραμικρό.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι το ντεμπούτο album των we.own.the.sky δεν θυμίζει ντεμπούτο, αλλά δουλειά συγκροτήματος που έχει καιρό στο χώρο της μουσικής σκηνής. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει από κάποιο συγκρότημα που κάνει τα πρώτα του βήματα και αυτό σίγουρα αποτελεί δείγμα μπάντας που πρόκειται να πάει ψηλά. Το μόνο που έχει να κάνει; Να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει.

Όσον αφορά το μουσικό είδος που έχουν επιλέξει οι we.own.the.sky είναι το instrumetal post rock με κάποια σημάδια από metal και ο συνδυασμός είναι καλύτερος από ότι περίμενε κανείς.

Γενικά,  νέος δίσκος των we.own.the.sky με τίτλο "Earths Collide" είναι μία δουλειά η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη για όσους γουστάρουν την ωραία μουσική.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Earths Collide":

УВБ-76
Transmissions Of Static
Muzzle
Penny For Your Thoughts
22 Halo
Parasitic
yodatrainschewbacca
Retrospect




Steve Xanthis