Mefisto - 2.0.1.6 (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Mefisto - 2.0.1.6 (Review)


Οι Mefisto κυκλοφορούν το νέο τους album!

Οι Mefisto ξεκίνησαν το 1984 με το όνομα Torment, αλλά χωρίς να κάνουν κάποια ολοκληρωμένη δουλειά. Τώρα, 30 χρόνια μετά, κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους album "2.0.1.6." το οποίο αποτελεί μία παραγωγή της vicrecords, ενώ ο νέος αυτός δίσκος ηχογραφήθηκε στην Στοκχόλμη και το master έχει γίνει από τον Dan Swano (Opeth, Katatonia, Bloodbath).

30 χρόνια μετά, και με φρέσκο αέρα πλέον, οι Mefisto δείχνουν ότι ήρθαν για να μείνουν στα ψηλά σκαλιά της μουσικής σκηνής και σε αυτό συμβάλλουν τα πολύ ωραία μουσικά συστατικά που συναντάει ο ακροατής όταν πατήσει το play. Την αρχή κάνει ο drummer του συγκροτήματος, Roberto Granath, ο οποίος βαράει πολύ δυνατά τα drums αλλά και με ιδιαίτερη τεχνική που ελάχιστες φορές συναντάει κανείς σε κάποια μπάντα. Την σκυτάλη έρχεται να πάρει ο μπασίστας και τραγουδιστής των Mefisto όπου συνδυάζει το βαθύ μπάσο με την βαθιά χροιά της φωνής του και το αποτέλεσμα είναι ιδανικό για τέτοια κομμάτια που έχουν συμπεριληφθεί στο album "2.0.1.6.". Το δυνατό χαρτί της μπάντας όμως είναι άλλο...

Όσο και να συμβάλλουν οι Roberto και Sandro, την παράσταση κλέβει ο κιθαρίστας Omar Ahmed, ο οποίος είναι πραγματικά ταλέντο! Τι να πρωτοθαυμάσεις από το παίξιμο του Omar;! Τα καταπληκτικά solos; Τα σκληρά riffs; Ή οι εναλλαγές από κλασικούς ήχους σε extreme καταστάσεις εντός ολίγων δευτερολέπτων; Πραγματικά αξίζει συγχαρητήρια γιατί το ταλέντο του πάει τους Mefisto πολύ ψηλά!

Γενικά, το νέο album των Mefisto αποτελεί μία πολύ επιλογή αν σας αρέσει η ωραία και τεχνική κιθάρα αλλά και η death και η trash μουσική!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "2.0.1.6.":

Deathrace
Void
Act Dead
Heads In The Sand
Frost Of Inferno
Hate Consumes Me
The Puzzle
2. 0. 1. 6




Steve Xanthis