Motus Tenebrae - Deathrising (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Motus Tenebrae - Deathrising (Review)


Οι Motus Tenebrae κυκλοφόρησαν το νέο τους album!

Ο νέος δίσκος των doom gothic metallers είναι εδώ και είναι μία παραγωγή της My Kindom Music. Αποτελείται από 11 κομμάτια, τα οποία έχουν δύο πλευρές Στην μία πλευρά συναντάς τα προσωπικά στοιχεία των μελών της μπάντας και στην άλλη τις επιρροές τους, που κινούνται από Paradise Lost μέχρι Type O Negative. Όσον αφορά τα προσωπικά στοιχεία της μπάντας, αυτή τη φορά δεν πρόκειται ο ακροατής να ακούσει τα ίδια στοιχεία που συναντά στις προηγούμενες δουλειές των Motus Tenebrae. Στο "Deathrising", έχουν φροντίσει να κάνουν μία ανανέωση και να προσφέρουν μία ατμόσφαιρα που σε συνεπαίρνει από την αρχή μέχρι το τέλος του δίσκου.

Ο ακροατής, μόλις πατήσει το play πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με κάποιες μελωδίες που από τη μία σου βγάζουν κάτι σκοτεινό και σε αγριεύουν και από την άλλη μία ηρεμία που θα σε κάνει να απολαύσεις τα μουσικά συστατικά που συναντάς. Σε όλο αυτό το αποτέλεσμα, βοηθάνε το πάθος και η δουλειά που έχουν ρίξει οι Motus Tenebrae στα τραγούδια του album. Γενικά, έχουν προσπαθήσει να φύγουν από τις στάνταρ συνταγές και να ρισκάρουν με τη μουσική και με το κοινό τους και το έχουν καταφέρει επιτυχώς σε μεγάλο βαθμό!

Το νέο album "Deathrising" αποτελεί ίσως το καλύτερο album των Motus Tenebrae στα 15 χρόνια καριέρας τους και σίγουρα αξίζει να το ακούσετε!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Deathrising":

Our Weakness
Black Sun
For A Change
Light That We Are
Faded
Deathrising
Haunt Me
Grace
Cold World
Cherish My Pain
Desolation




Steve Xanthis