The Veer Union - Decade (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

The Veer Union - Decade (Review)


Οι The Veer Union κυκλοφορούν το νέο τους album με τίτλο "Decade".

Όπως μαρτυράει ο τίτλος, το νέο αυτό album που κυκλοφορεί στις 29 Ιανουαρίου από την Pavement Entertainment, είναι η επόμενη δουλειά των The Veer Union 10 χρόνια μετά το ντεμπούτο album "Time To Break The Spell" (2006). Ο δημιουργός των The Veer Union, Crispin, πιστεύει ότι αυτό το νέο album είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γυρίσει το συγκρότημα στις παλιές καλές του μέρες και εμείς είμαστε εδώ για να συμφωνήσουμε!

Με 11 κομμάτια και πολύ ωραία μουσική εξ αρχής του δίσκου σε βάζουν για τα καλά στην ατμόσφαιρα που θέλουν να δημιουργήσουν με το "Decade". Τα μουσικά όργανα που ξέρουν επακριβώς που να πατήσουν είναι ένα από τα δυνατά τους όπλα, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν μπροστά στο γράψιμο των στίχων και των τραγουδιών γενικά στο όλο τους το σύνολο. Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά και κυρίως ο Cripsis με τα τρία του κομμάτια που έχουν γραφτεί πριν ακόμα γεννηθούν οι The Veer Union.

Το μουσικό είδος που έχουν επιλέξει για να ντύσουν το album "Decade" είναι το alternative rock και η αλήθεια είναι ότι το στηρίζουν πολύ καλά. Ευτυχώς μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν χάσει την αίγλη τους ως μπάντα και σίγουρα θα καταφέρουν να έρθουν στο φως της επικαιρότητας μετά από τον συγκεκριμένο δίσκο.

Γενικά, το νέο album των The Veer Union είναι μία αξιόλογη προσπάθεια επαναφοράς στην επικαιρότητα και στη μουσική σκηνή με τη μπάντα να το έχει καταφέρει να ανοίξει πηγαδάκια γύρω από το όνομά της 10 χρόνια μετά! Μπράβο The Veer Union!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Defying Gravity ", το "Watch You Lose", το "Make Believe" και το "Heart Attack".

Το tracklist του "Decade":

Defying Gravity
Watch You Lose
You Can't Have It All
I Said
Make Believe
We All Will
I Don't Care
The Unwanted
Heart Attack
The Underrated




Steve Xanthis