Winter's Verge - IV (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Winter's Verge - IV (Review)


Οι Winter's Verge κυκλοφορούν το νέο τους album "IV".

Ο δίσκος αυτός μπορεί να ακούει στο όνομα "IV", αλλά είναι ο πέμπτος για το συγκρότημα από την Κύπρο. Με πολύ πάθος και ωραίους ήχους από power melodic metal, οι Winter's Verge φιλοξενούν στο νέο τους δίσκο 10 τραγούδια που θα σε ξεσηκώσουν και θα σου θυμίσουν γιατί έγινες fan τους όταν τους πρωτοάκουσες.

Με τη γνωστή φόρμουλα και με την αγάπη τους για τη power melodic metal μουσική ξεσηκώνουν τον ακροατή από την αρχή του δίσκου και του προσφέρουν αυτό που αναζητάει από ένα τέτοιο album. Επική ατμόσφαιρα, τρελά riffs και εξαιρετικά και μελωδικά φωνητικά. Και για ακόμα μία φορά το έχουν καταφέρει. Έχουν καταφέρει να μας δείξουν ότι οι fans που έχουν κατακτήσει σε όλο τον κόσμο δεν τους έχουν κατακτήσει τυχαία, αλλά με το πιο πολύτιμο όπλο τους...Τη μουσική τους!

Παρά πάντως τα προσωπικά τους στοιχεία, στο νέο album των "Winter's Verge" μπορεί να βρει το στυλ των Nightwish, τις μελωδίες των Stratovarius αλλά και τη δυναμική των Blind Guardian. Μόνο που οι power melodic metallers από την Κύπρο δεν τα έχουν πάρει και τα έχουν πετάξει απλά μέσα στο album, αλλά με πολύ δουλειά τα κάνουν δικά τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό να το βλέπεις από μία μπάντα!

Towners βάλτε τα ακουστικά σας...Οι Winter's Verge είναι εδώ!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Forsaken Damned... Alone", το "Father's Vow", το "Nightmares On Tracks", το "We're Dust" και το "Reborn At Dawn".

Το tracklist του "IV":

Forsaken Damned... Alone
Father's Vow
Break Down The Walls
Nightmares On Tracks
Legacy Of One
Tears From A Glass Eye
We're Dust
I Am One
Reborn At Dawn
A Call From The Deep




Steve Xanthis