Carousel Kings - Charm City (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Carousel Kings - Charm City (Review)



Οι Carousel Kings κυκλοφόρησαν το album "Charm City" μέσω της Victory Records.

Έχοντας ηχογραφήσει σχεδόν κάθε προηγούμενο κομμάτι του υλικού, οι Carousel Kings κάλεσαν τους παραγωγούς Grant McFarland και Carson Slovak στο Atrium Audio (Candlebox, August Burns Red) στις αρχές του 2016 να ηχογραφήσουν το "Charm City". Το τελικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει 13 κομμάτια και είναι εκπληκτικό.

Οι Carousel Kings για ακόμα μία φορά μας έδειξαν ότι δεν βρίσκονται τυχαία εκεί που βρίσκονται και ότι ξέρουν να κρατούν τους οπαδούς τους αλλά και να κάνουν καινούριους μέσα από τα τραγούδια τους και τους δίσκους τους. Και το νέο album "Charm City" είναι ένα από αυτά τα album που σε κάνουν να τους αγαπήσεις.

13 τραγούδια λοιπόν βουτηγμένα στη Pop Punk μουσική που σε κάνουν να χορέψεις και να λατρέψεις  και τα 13 κομμάτια, το καθένα βέβαια για ξεχωριστό λόγο. Η μουσική που βγαίνει από αυτά τα κομμάτια είναι αυτό που πρέπει να φτάσει στα αυτά του ακροατή όταν επιλέγει να ακούσει ένα album σε αυτό το είδος. Οι Carousel Kings ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν, πως να σε τραβήξουν και πως να σε κάνουν να ακούσεις το CD τους πάνω από 2 φορές συνεχόμενα!

Σημείο κλειδί του δίσκου είναι τα φωνητικά που φαίνονται να είναι καλά δουλεμένα και μπορούν να κάνουν τα σκαμπανεβάσματα όπου το επιτρέπουν τα κομμάτια. Γενικά, παρατηρούμε ότι ο νέος δίσκος με τίτλο "Charm City" είναι καλοδουλεμένος και προσεγμένος έτσι ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πολύ μεγάλα συγκροτήματα. Απλά κολλάς μαζί του και με τα τραγούδια που εμπεριέχονται σε αυτόν!

Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στο κομμάτι "Something Isn't Right" συμμετέχει ο μπασίστας/τραγουδιστής των  August Burns Red, Dustin Davidson, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δώσει τα δικά του φώτα και στοιχεία στο συγκρότημα και να το πάει ακόμα πιο ψηλά.

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά, ακούστε τώρα το νέο album των Carousel Kings, καθώς πρόκειται για το album της χρονιάς στη Pop Punk μουσική σκηνή!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Charm City":

Grey Goose
Glory Daze
Here, Now, Forever
Bad Habit
Something Isn’t Right
Hate Me, Love Me
Charm City
Dynamite
Unconditionally
Fractals
Punch Drunk
Fool’s Gold
You Never Will




Steve Xanthis