Lunar Mgc - Planet Geisha (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Lunar Mgc - Planet Geisha (Review)


Οι Lunar Mgc κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "Planet Geisha".

Οι ηχογραφήσεις του νέου αυτού δίσκου έγιναν στα Magnetic Fidelity Studio και ο δίσκος είναι 100% αναλογικά ηχογραφημένος! Πατάς λοιπόν και το απολαμβάνεις και με το παραπάνω!

Σε αυτό το νέο album των Lunar Mgc ξεδιπλώνεται ένα μουσικό κουβάρι που αποτελείται από 6 πολύ όμορφα κομμάτια. Τα κομμάτια αυτά λοιπόν, είναι φτιαγμένα με τον τρόπο που μας έχουν καλομάθει οι Lunar Mgc. Έχουν δηλαδή καθαρά τον χαρακτήρα του συγκροτήματος. Είναι απλά Lunar Mgc! Με μία όμως μικρή διαφορά από τις προηγούμενες δουλειές του συγκροτήματος. Αυτή τη φορά η μπάντα έχει καταφέρει να μας κερδίσει περισσότερο από ποτέ!

Σε αυτή λοιπόν την κατάκτηση του κοινού, έχουν βάλει το χεράκι τους πολλά στοιχεία που συναντάμε στον δίσκο. Αρχικά, το πιο σοβαρό στοιχείο που σε κερδίζει, είναι οι μελωδίες των Lunar Mgc που είναι το κύριο συστατικό σε κάθε κομμάτι. Οι Lunar Mgc είναι γνωστοί για τις ξεχωριστές τους μελωδίες και φυσικά ούτε σε αυτόν το δίσκο πρόκειται να σε απογοητεύσουν. Έπειτα, συναντάμε την ηρεμία μέσα από τα κομμάτια τους που σε χαλαρώνουν με έναν όμορφο τρόπο που συναντάς σε λίγα CD. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ο αναλογικά ηχογραφημένος ήχος που δίνει μια γλυκιά αίγλη στο τελικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το μουσικό είδος του album "Planet Geisha" είναι το psychedelic rock, στο οποίο οι Lunar Mgc με τον καιρό φαίνεται να γίνονται master του είδους όσον αφορά την εγχώρια μουσική σκηνή. Αν συνεχίσουν όμως έτσι, πιστεύω ότι το εξωτερικό μπορεί να τους υποδεχτεί πολύ σύντομα! Μπράβο παιδιά!

Το νέο album των Lunar Mgc είναι ένα μουσικό ταξίδι στον πλανήτη Geisha που αξίζει να κάνετε!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Planet Geisha":
Eternal
Malgani's Nebula
Planemo
Space
Geisha
Karma




Steve Xanthis