Saccage - Death Crust Satanique (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Saccage - Death Crust Satanique (Review)


Οι Saccage κυκλοφορούν το νέο τους album. Ο νέος αυτός δίσκος έχει τίτλο "Death Crust Satanique" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου ως επανακυκλοφορία του δίσκου που είχε κυκλοφορήσει το 2012, αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικά και νέα πράγματα μέσα.

Το συγκρότημα από τον Καναδά στο νέο αυτό album έχει επιλέξει 12 κομμάτια που πρόκειται να σας τινάξουν τα μυαλά, να σας κάνουν να χτυπηθείτε με headbaning και να σας δημιουργήσουν κραυγές που θα κινούνται στους στίχους των τραγουδιών τους. Όλα αυτά συμβαίνουν με το που πατάς το play και ακούς το πρώτο τραγούδι που ακούει στο όνομα "Motorcrust" μέχρι και το τελευταίο κομμάτι "Cirrhose Du Foie". Αυτό οφείλεται στην πολύ ωραία ροή που έχει ολόκληρος ο δίσκος και ο τρόπος που συνδέονται τα κομμάτια μεταξύ τους, ο οποίος μοιάζει ιδανικός.

Το είδος μουσικής που έχουν επιλέξει οι Saccage για το album "Death Crust Satanique" είναι το Death Crust και το υποστηρίζουν μάλιστα πολύ καλά. Έχουν καταφέρει να προβάλλουν τα στοιχεία της μπάντας, κρύβοντας τις επιρροές τους κάτι το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο συν! Γενικά, αυτή η επανακυκλοφορία του δίσκου έχει προσεχθεί περισσότερο από εκείνη του 2012 και τα νέα και διαφορετικά πράγματα που έχουν προστεθεί τον πάνε ένα επίπεδο παραπάνω.

Το "Death Crust Satanique" αποτελεί ένα αξιόλογο project, το οποίο περιέχει κομμάτια που θα σε οδηγήσουν στο να ξεσπάσεις με διάφορους τρόπους αν είσαι πιεσμένος. Αξίζει λοιπόν να το ακούσετε αν θέλετε πραγματικά να τα σπάσετε!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούστε το "Jump Le Train Pour L'Enfer", το "Beer, Dope & Evil", το "Death Crust Satanique", το "Merci Pour Tout Satan" και το "Cirrhose Du Foie".

Το tracklist του "Death Crust Satanique":

Motorcrust
Saccage Nocturne
Jump Le Train Pour L'Enfer
Beer, Dope & Evil
La DΓrape Squad
Chriss ToΓ Dans Le Pit Pour Satan
Death Crust Satanique
Milice Anti-Police Calice
Ostie De Chienne De L'Enfer (Sur L'Cuir)
Merci Pour Tout Satan
Bois Ou Creve
Cirrhose Du Foie




Steve Xanthis