Damnation Plan - Reality Illusion (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Damnation Plan - Reality Illusion (Review)


Οι Damnation Plan κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "Reality Illusion".

Ο δίσκος αυτός είναι ο δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος για το συγκρότημα από τη Φινλανδία και κυκλοφόρησε από την Inverse Records. Η δουλειά που έχει γίνει σε σχέση με τη ντεμπούτο album είναι όπως ήταν λογικό πιο καλή και αυτό οφείλεται σε πολλά στοιχεία που μας παρουσιάζουν οι Damnation Plan.

Η μπάντα αρχικά, έχει καταφέρει κάτι μοναδικό! Έχει καταφέρει να κάνει μία μίξη που δεν πρόκειται να ακούσετε σε άλλο συγκρότημα. Από το νέο album ονόματι "Reality Illusion" βγαίνει μία μίξη μουσικής από progressive metal και melodic death metal που είναι πολύ καλή. Σε αυτή τη μίξη επίσης, θα εντοπίσετε μελωδικά φωνητικά με πολύ καλή χροιά που δίνουν άλλη αίγλη στα κομμάτια. Εκτός όμως από τα φωνητικά, αξίζει να προσέξουμε και τα μουσικά όργανα που παίρνουν μέρος σε αυτό το πάντρεμα και ανταπεξέρχονται καλύτερα του αναμενόμενου. Είναι αυτά που πρέπει να είναι και αυτό το φαίνεται από την αρχή μέχρι το τέλος του δίσκου.

Ένα άλλο μέρος του νέου album των Damnation Plan που αξίζει να αναφέρουμε, είναι οι στίχοι που έχει γράψει η μπάντα. Οι στίχοι που συναντάμε λοιπόν στο δίσκο "Reality Illusion" προκαλούν για αυτοκριτική σκέψη και εξερεύνηση, κάτι το οποίο είναι φαίνεται να ταιριάζει με την κοινωνία μας και είναι αρκετά επίκαιρο για την περίοδο που διανύουμε.

Γενικά, το νέο album των Damnation Plan είναι μία εξαιρετική δουλειά και στο μουσικό κομμάτι, αλλά και στο στιχουργικό και αξίζει ένα μπράβο, καθώς βελτιώθηκαν αρκετά από το ντεμπούτο δίσκο, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που προκαλούν μία ευχάριστη έκπληξη στον ακροατή.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Reality Illusion":

Intro
Beyond These Walls
Rulers Of Truth
Rise Of The Messenger
Blinded Faith
The Empowerment
Maze Of Despair
Iron Curtain Falls
Reality Illusion
A Chapter In Greed
The Final Destination
Don't Talk To Strangers




Steve Xanthis