Rest In Me - Alia EP (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Rest In Me - Alia EP (Review)


Οι Rest In Me κυκλοφόρησαν το νέο τους EP με τίτλο "Alia".

Το "Alia" είναι η πρώτη δουλειά της μπάντας από την Πορτογαλία και η αλήθεια είναι ότι είναι ένας πολύ ενδιαφέρον δίσκος. Το ενδιαφέρον προκαλείται  κυρίως από το είδος που έχουν επιλέξει οι Alia για να ντύσουν αυτόν το δίσκο. Οι Rest In Me λοιπόν μέσα από αυτό το project μας παρουσιάζουν πέντε κομμάτια τα οποία κινούνται στους ρυθμούς της Metal με North African στοιχεία!

Τα τραγούδια αυτά λοιπόν μας παρουσιάζουν ένα πάντρεμα, το οποίο δεν το συναντάς συχνά και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται να σε αφήσει έκπληκτο. Συνδυάζονται πολύ όμορφα με τους ήχους από την Αφρική να δίνουν το δικό τους νόημα στο δίσκο και να τον πάνε σε ένα άλλο επίπεδο.

Επίσης, αξιοσημείωτο σημείο του δίσκου, είναι ένας ακόμα συνδυασμός που αυτή τη φορά αφορά τα μουσικά όργανα με τη φωνητικά της μπάντας. Είναι πολύ όμορφη αυτή η αίγλη που δημιουργείται από τους ήχους που βγαίνουν από τα μουσικά όργανα με τη χροιά των φωνητικών που συναντάμε στο EP "Alia".

Το ντεμπούτο EP των Rest In Me με τίτλο "Alia" είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά που πρόκειται να τραβήξει πολλά βλέμματα, γιαυτό δώστε του μία ευκαιρία!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Alia":

El Hawa Doul El Oussoud
Samah Ya Ain
Ya Badr El Boudour
Assafi Ala Ma Madha
Aziz Aliya




Steve Xanthis