Xysma - Yeah (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Xysma - Yeah (Review)


Οι Xysma επιστρέφουν με το album "Yeah"!

Οι Xysma ιδρύθηκαν το 1988 στη Φινλανδία και έχοντας κυκλοφορήσει πέντε albums είναι ενεργοί μέχρι σήμερα. Το στυλ τους μέσα σε αυτά τα χρόνια άλλαξε από Grindcore Death Metal σε Rock Heavy Metal και τώρα οι Xysma επιστρέφουν με την επανέκδοση του album "Yeah" σε LP και CD, το οποίο είχε ηχογραφηθεί στα Sunlight Studios με τον Tomas Skogsberg (Entombed, Dismember, Therion) στη Σουηδία το 1990.

Σε αυτή την επανέκδοση λοιπόν του "Yeah", οι Xysma μας ξυπνάνε αναμνήσεις από τα παλιά καθώς τα κομμάτια είναι ίδια με τότε, αλλά αυτή τη φορά στο δίσκο έχουμε κάποια bonus κομμάτια όπως το "Above the Mind of Morbidity' 12'' από τις αρχές του 1990 και το "Fata Morgana" από το E.P. που είχε κυκλοφορήσει και αυτό το 1990. Συνολικά στο album αυτό υπάρχουν 21 τραγούδια και η αλήθεια είναι ότι σε όλα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, όπως είχε γίνει και τότε που είχε πρωτοβγεί αυτό το album!

Οι Xysma μέσα από αυτό το project δίνουν το παρόν και μας κάνουν να λησμονήσουμε τις παλιές καλές μουσικές που κυκλοφορούσαν. Μας θύμισαν τι πάει να πει καλό rock heavy metal και μας έδειξαν κομμάτια τα οποία δεν γράφονται στις μέρες μας. Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για αυτόν το δίσκο, η αλήθεια είναι, καθώς απλά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το play και να απολαύσετε την επανέκδοση του "Yeah"!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Yeah":

Why Am I I-
On The Hill Of Desecration
Uranus Falls
Aspirations
Reflections Of Eternity
First Sunbeams Of The New Beginning
Above The Horizon
Importance Of The Dimensionless Mirage
Until I Reach The Unattainable
There Is Only One Sun
Written Into The Sky
Outro
Foetal Mush
Paradise Of Steaming Cadavers
Entangled In Shreds
Mild Stench Of Rot
Dismemberment In Trance
Cranial Cradle
On The Hill Of Desecration
Entengled In Shreds (Live)
Embodiment Of Morbidity




Steve Xanthis