AMKEN - Theater Of The Absurd (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

AMKEN - Theater Of The Absurd (Review)


Οι AMKEN κυκλοφορούν το νέο τους album με τίτλο "Theater Of The Absurd".

Τα παιδιά έριξαν πολύ δουλειά σε αυτό το album, καθώς το δουλεύουν εδώ και δύο χρόνια και θέλησαν να βγάλουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι το κατάφεραν και με το παραπάνω! Είναι ο πρώτος full lenght δίσκος της μπάντας μετά το EP "Adrenaline Shot" και θα κυκλοφορήσει μέσω της No Remorse Records στις 7 Απριλίου.

Ο δίσκος αυτός μας παρουσιάζει 8 κομμάτια, τα οποία είναι καλοδουλεμένα και αυτό φαίνεται σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Μοναδικά χαρακτηριστικά βγαίνουν προς τα έξω μόλις πατήσεις το play και σε κρατάνε σε εγρήγορση από την αρχή μέχρι το τέλους του δίσκου. Δεν το βαριέσαι αυτό το album και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό!

Οι AMKEN μέσα από το album "Theater Of The Absurd" δείχνουν να έχουν ωριμάσει μουσικά, να έχουν καταλάβει μέχρι που μπορούν να φτάσουν στα πρώτα τους βήματα και να μην κάνουν υπερβάσεις ώστε να καταφέρουν κάτι που στην τελική μπορεί να επιφέρει αρνητικό αποτέλεσμα. Η μπάντα ξέρει που πατάει, σε διασκεδάζει υπό τους ρυθμούς της thrash μουσικής και σε κάνει να τους αγαπήσεις. Καταφέρνουν τα παιδιά να σε κάνουν fan τους μέσα από αυτό το album!

Αυτό που μου άρεσε επίσης σε αυτό το δίσκο είναι τα riffs της κιθάρας που υπάρχουν στα κομμάτια, τα οποία σου χαράσσονται στο μυαλό, αλλά και το πάθος με το οποίο παίζονται τα δυνατά drums σε αυτό το δίσκο. Επιπλέον θα ήταν άδικο να παραλείψουμε το πολύ ωραίο εξώφυλλο του album "Theater Of The Absurd" που είναι μία δουλειά του Bill Hauser.

Γενικά, το νέο album των AMKEN αποτελεί μία πάρα πολύ καλή δουλειά που κρατάει ψηλά τη thrash σημαία στην Ελλάδα! Μπράβο παιδιά!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Theater Of The Absurd":

Shattered Sanity
Theater Of The Absurd
D.A.P.
Obedient Dogs
Wired
Soul's Crypt
Sacred Machine
Addicted To Green




Steve Xanthis