Project Renegade - Cerebra EP (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Project Renegade - Cerebra EP (Review)


Οι Project Renegade κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP!

Το "Cerebra" είναι το ντεμπούτο EP Album του τετραμελούς metal συγκροτήματος "Project Renegade" με ημερομηνία κυκλοφορίας 26 Μαρτίου 2017. Μέσα από τα τρία κομμάτια του album το συγκρότημα από την Αθήνα παρουσιάζει το πρώτο δείγμα της δουλειάς που ξεκίνησε ως εγχείρημα των Ody (drums) και Μαριάννα (φωνή) και στο οποίο συνέβαλαν φίλοι μουσικοί.

Το engineering, η ηχογράφηση και μίξη του album έγινε στo Matrix Recording Studio Athens από τον Δημήτρη Μισυρλή, τον οποίο γνωρίζουμε μέσα από τις παραγωγές του με ονόματα όπως Nightstalker, Agatus, Plague και Rosewood Brothers, ενώ το mastering ανέλαβε ο Γιώργος Μπόκος (Stone Cold Dead, Ex-Rotting Christ, ex-Nightfall) στo Grindhouse Studios Athens, ο οποίος έχει ξεχωρίσει μέσα από τις δουλειές με ονόματα όπως George Kollias, Contrarian, Unearthly.

Πατώντας το play θα δούμε ότι πρόκειται για ένα CD, το οποίο βασίζεται στις δυναμικές, δημιουργώντας ένα μίγμα alternative, nu, industrial και gothic metal με μοντέρνο ήχο, ambience και ηλεκτρονικά στοιχεία. Το πάντρεμα όλων αυτών των στοιχείων δημιουργούν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα που σου τραβάει αρκετά την προσοχή ως πρώτη δουλειά του συγκροτήματος.

Αυτό που ξεχωρίζει αρκετά στο EP με τίτλο "Cerebra", είναι η φωνή της Μαριάννας η οποία φαίνεται αρκετά δουλεμένη και ότι έχει πολύ καλές βλέψεις αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Είναι ένα πολύ καλό στοιχείο για το EP η προσθήκη της γυναικείας φωνής και σίγουρα το ανεβάζει πάνω από το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ως πρώτη δουλειά, το EP των Project Renegade είναι αρκετά καλό. Ελπίζουμε να συνεχίζουν έτσι και να μας εκπλήξουν ευχάριστα και σε μία πιο ολοκληρωμένη δουλειά

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Cerebra":

Pressure
Natural Born Killer
One Of The Crowd




Steve Xanthis