Skinner Box - Alpha Waves (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Skinner Box - Alpha Waves (Review)


Οι Skinner Box κυκλοφόρησαν το album με τίτλο "Alpha Waves".

Το album αυτό είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του συγκροτήματος και κυκλοφορεί σε μαύρο βινύλιο και digital download από τις 27 Απριλίου εν μέσω ανεξάρτητης χρηματοδότησης και διανομής Inner Ear. Η παραγωγή έχει γίνει από το Αλέξη Μπόλπαση.

Στα δέκα τραγούδια που περιέχονται στο "Alpha Waves" από τις Side A και B, οι Skinner Box μεταφέρουν τις σκέψεις τους για τη σύγχρονη συγκρουσιακή καθημερινότητα καθώς και την αέναη προσπάθεια του μυαλού να ισορροπήσει μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Είναι αυτά τα παράξενα κύματα που παράγει ο ανθρώπινος εγκέφαλος λίγο πριν αφεθείς στο Μορφέα και οδηγούν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε στο νέο album των Skinner Box είναι το παίξιμο της κιθάρας που μπορεί από τη μία να σε κάνει να χτυπηθείς μέσα από τα riffs που βγάζει, αλλά και παράλληλα να σε ηρεμήσει και να σε ταξιδέψει. Σε αυτό συμβάλλει και η φωνή της τραγουδίστριας των Skinner Box, η οποία βγάζει πάθος και συναίσθημα πάνω στο μικρόφωνο και δείχνει ότι γουστάρει αρκετά αυτό που κάνει.

Φυσικά, αξιοπρόσεκτο είναι και όλο το σύνολο που μας παρουσιάζεται μέσα από το album "Alpha Waves", καθώς έγινε γίνει μία αξιόλογη προσπάθεια η οποία σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Η μπάντα έχει καταφέρει μέσα από την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά να τραβήξει αρκετά βλέμματα και να σε κάνει να την αγαπήσεις. Αν συνεχίσει έτσι, έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον! Μπράβο παιδιά!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "The Day Our Whole Word Went Black", το "Die For You Or By Your Hand", το "Ocean Of Doubts", το "Insticts" και το "I Lose You".

Το tracklist του "Alpha Waves":

Side A

Casimir
The Day Our Whole Word Went Black
Completely Human
Die For You Or By Your Hand
The World In Yoir Hands (Spirit Of The Staircase)

Side B

Ocean Of Doubts
Rat Park
Insticts
Perfect Imperfection
I Lose You




Steve Xanthis